Рефрактометр для виноробства, сусла, браги (0...25% Vol, 0...40% Brix, 0...22' Baume) "YE512ATC"

  • Модель:YE512ATC
  • Наявність: У продажу
  • 960.00грн

Портативний ручний рефрактометр з автоматичною температурною компенсацією в діапазоні температур від 10 до 30°С (рекомендована робоча температура: 20°С). Не потребує електроживлення і характеризується високою надійністю оскільки не має в своїй конструкції якої-небудь електроніки. Призначений для визначення концентрації цукру в розчинах, а також перевірки якості змащувально-охолоджувальних рідин (ЗОР). Зокрема, застосовується для контролю соків, сусла і браги. Може використовуватися у виноробстві, для визначення міри дозрівання плодів. Особливістю приладу є наявність додаткових двох шкал. За допомогою першої шкали можна прогнозувати міцність майбутнього алкогольного напою у разі повного зброджування розчиненого цукру, а за допомогою другої - визначати градус Боме.

Для проведення виміру достатньо крапнути краплю розчину на вимірювальне віконце, притиснути краплю скельцем (щоб вона рівномірно розтеклася) і подивитися в окуляр (якщо зображення нечітке - круговим обертанням окуляра налаштувати різкість). Межа між синьою і білою зонами і буде шуканим значенням концентрації. Після завершення вимірювання слід обов'язково видаляти залишки розчину з вимірювального віконця і скельця.

В комплект входить:

1). Рефрактометр YE512ATC;
2). Пластмасова піпетка;
3). М'яка серветка;
4). Викрутка для калібрування;
5). Інструкція з експлуатації;
6). Картонна коробка.

Увага! Рефрактометр поставляється вже відкаліброваним. При необхідності його можна відкалібрувати самостійно за допомогою звичайної дистильованої води. Процедура калібрування не являє нічого складного і детально описана в інструкції з експлуатації.

Для довідки. Градус Brix (°Bx) – это міра масового відношення розчиненої у воді сахарози до рідини при 20°С. Наприклад, запис "40% Brix" означає, що 100 г розчину містить 40 г сахарози і 60 г води.

Основне призначення рефрактометра: вимірювання цукру в розчині, прогнозування концентрації спирту, градус Боме
К-ть шкал і діапазон виміру: 3 шкали (прогнозування міцності від 0 до 25% Vol, цукор від 0 до 40% Brix, шкала Baume від 0 до 22')
Мінімальна поділка шкали: 0,2%
Точність вимірювання: ± 0,2%
Автоматична компенсація температури: так (від 10°С до 30°С)
Електроживлення: не вимагається
Габаритні розміри: Ø40x150 мм
Вага: 90 г
Гарантія: 12 міс.
Характеристики
Тип рефрактомера ручний
Застосування перевірка ЗОР, цукор в суслі та бразі, прогноз міцності напою, цукор в фруктовому соку, цукор в овочевому соку
Кількість шкал 3 шт.
Тип шкали BRIX (для ЗОР), BRIX (для цукру), ALCO (для спирту), Be' (шкала Боме)
Ціна основної шкали 0,2 (точна)
Наявність АТК так
Діапазон шкали 0 ... 40% Brix, 0 ... 25% Alco, 0 ... 22% Be'
Експлуатаційні характеристики
Діапазон робочих температур 10...30°C
Загальні характеристики
Вага 90 г
Живлення не вимагається
Країна Виробник Китай
Габаритні розміри (не використовувати це дубль) ?40x150 мм
Гарантія 12 міс.

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук