Пн–Пт: 09:00–17:00 brom@brom.ua

Зроблено в Україні - нові відлякувачі гризунів на 100 і 200 кв.м.

Перед початком довгого холодного сезону, миші проникають в людське житло, щоб зігрітися, поживитися їстівним і відтворити відразу кілька поколінь молодих, ненажерливих гризунів, а значить ця нечисть дістає цілий рік.
Ну а якщо їжа є, то як би і йти не хочеться, і чому б не залишитися на зовсім, особливо якщо господарі позбутися гризунів в квартирі, приватному будинку, в сараї або гаражі навіть і не планують, сподіваючись на мишоловки, смертельні отрути або просто“російський авось”.



Практично для 80-90% будинків і квартир України по площі підійде ультразвуковий відлякувач гризунів УЗ-001 с “плаваючими частотами”, включається безпосередньо в розетку 220 В.

Практично всі подібні пристрої відносяться до стаціонарного типу, перш за все з живлення.

Причина одна - як на початковому етапі боротьби, так і згодом для профілактики, прилад повинен працювати постійно.
 

Пара нових відлякувачів гризунів УЗ-001 і УЗ-002

Ультразвук хороший тим, що:

  • не вимагає значних витрат енергії для передачі високочастотних коливань через шари повітря;
  • навіть при цілодобовій і щоденній роботі, платежі не будуть накладними для скромного сімейного бюджету.
УЗ-001 споживає всього 5 Вт, як світлодіодний світильник, але при цьому охоплює невидимим потоком ВЧ імпульсів площу до 100 кв.м.


Сигнали випромінюються з динаміка, який необхідно зорієнтувати в місце, де були помічені непрохані гості, що розносять заразу по дому, що лякають жінок і поглинають залишки їжі.


 


Не потрібно ніяких адаптерів і перехідників - прилад включається безпосередньо в побутову електромережу.


 

Миготливий світлодіодний індикатор красномовно свідчить, що хвилі випромінюються.
 

УЗ-001 змінює частоту випромінюваних хвиль за випадковим законом


На цей факт слід звернути особливу увагу.
Якщо почитати відгуки і поради про методи захисту від гризунів, багато скарг, що отрути вже не діють або щури взагалі обходять приманки “з сюрпризом” десятою дорогою.
Імунітет і звикання вже давно увійшли в лексикон борців з сірими шкідниками.
Щоб ультразвуковий відлякувач УЗ-001 допоміг не тільки вивести мишей і не допустив їх повторного появи, електронна схема повинна змінювати частоту імпульсів і шкідливі тварини чули образно кажучи набір неприємних, дратівливих “мелодій”.

Навіть самі наполегливі покинуть зону, що охороняється.




А якщо купити пристрій для відлякування гризунів УЗ-002 на 200 кв.м., то можна убезпечити і чималий гараж, невеликий магазин, спортивний зал, офісне приміщення або дачу, тим більше що ціна всього лише трохи вище.

 

Як швидко вдасться вирішити проблему ?

Якщо сусід 2 дня стукає молотком, ми ще можемо з ввічливості трошки потерпіти, але потім точно підемо розбиратися, коли злість стане зашкалювати, а дитина скаржитися на недосипання.
Вибору у нас немає. Це наше житло. Чи не з'їжджати ж на нову квартиру. А ось у гризунів вибір є. Цим “орендарям” дається шанс покинути зону дії ультразвуку.


Нехай йдуть до сусідів і далі творять свої непристойні справи


7 порад щодо застосування відлякувача гризунів УЗ-001

  1. Уникайте попадання води всередину пристрою. З тієї ж причини УЗ-001 не рекомендується встановлювати в сирому підвальному просторі.
  2. Не ставте поруч з клітинами, де проживають домашні щури, а також ультразвук може впливати на слухові апарати.
  3. Не розбирайте з цікавості і бажання внести конструктивні зміни і тоді апарат з урахуванням дотримання правил експлуатації термін служби складе до до 10 років.
  4. Не передавайте дітям, оскільки малята запросто зорієнтують випромінювач собі в вушну раковину. Прямої небезпеки немає, але шум через гармоніки сигналу може чутися, лякаючи дитину. Тим більше, що діти сприймають більш широкий спектр частот, ніж дорослі.
  5. Імпульси активно поглинається м'якими предметами меблів та інтер'єру: диванами, кріслами.
  6. Якщо існує обгрунтоване побоювання, що миші господарюють на кухні ночами, залишайте відлякувач включеним всю ніч.
  7. На відкритій території – наприклад біля будинку, в вуличних умовах, буде не ефективний – енергія розсіюється в повітрі.