Пн–Пт: 09:00–17:00 brom@brom.ua

Поки сезон! Можна купити медичний пірометр + термогігрометр за зниженою ціною

Ми розуміємо важливість постійного моніторингу "погоди в будинку" і періодичного вимірювання температури – дорослих і дітей, пенсіонерів і тих, хто схильний до бронхолегеневих захворювань, і керуючись соціальними принципами, знижуємо ціну на комплект приладів:

Інфрачервоний пірометр + побутовий термогігрометр разом купити вигідніше

Це мабуть головні вимірювачі температури і вологості на найближчі місяці.

Однією з ознак боротьби організму проти чужорідних вірусів – підвищена температура, за допомогою якої тіло намагається знищити мікробів своєрідним нагріванням, так само як ми кип'ятимо воду в чайнику для знезараження.

  1. Тільки температура тіла звичайно нижче і бажано заздалегідь розпізнати ознаки хвороби, поки позначка не наблизиться до небезпечної межі в 40 градусів …
  2. Ртутний або інший рідинний градусник роками, так ні десятиліттями вірно служить, і навіть лікар не потрібен, щоб почекати 5-10 хвилин і отримати результат.

Контактний метод вимірювання температури тіла всім хороший, за винятком одного фактора – швидкості.

Доведеться витратити як мінімум 5 хвилин, а якщо “вставили” не так, як потрібно, знову вимірювати. Добре якщо дорослий розуміє, а дитина почне вередувати або якщо заснула, а виміряти температуру потрібно терміново? Саме час застосувати сучасні технології вимірювання потужності теплового потоку - ІЧ випромінювання, що виходить від всіх нагрітих об'єктів, включаючи людське тіло.
Перше, що спадає на думку – а чи підходить самий звичайний універсальний інфрачервоний пірометр для вимірювання температури тіла на відстані, тим більше що ціна через конкуренцію знижується і велика спокуса купити його відразу для роботи і для домашніх цілей.

Відбивна здатність поверхні нашої шкіри – ось головна причина, по якій промислові дистанційні пірометри можуть “спасувати” і замість бажаних 36,6°С, відобразять хвилюючі 38°С и викликати паніку в сім'ї, хоча насправді все в порядку.

Необхідний прилад, характеристики якого “заточені” виключно під відбивну здатність шкіри, а саме коефіцієнт емісії.

Спробуйте стильний і компактний медичний ІЧ пірометр


Спеціалізований дистанційний градусник зовсім не схожий на своїх “побратимів” по віддаленому виміру температури.
Ніякої пістолетної форми і курка.

У цьому плані слід звернути увагу на психологічний аспект.
Навряд чи кому приємно, особливо дитині, коли йому в лоб “ціляться з інфрачервоного пістолета”. А тут плавні обводи, невеликий дисплей, ковпачок і всього одна кнопка. Ось він стиль і бажана простота.

До речі ковпачок грає не тільки декоративну роль.
Справа в тому, що прилад для дорослих і дітей може працювати в двох режимах :

  • чола;
  • у вушній раковині.

Кожен з режимів перемикається дуже просто, при надяганні або відповідно знятті ковпачка.

Але повернемося знову до відмінностей.

Пристрій відрізняється надзвичайно вузьким діапазоном – від 32 до 42-х градусів

А ширше і не треба. Це фактично наша "життєв " температура, причому навіть із запасом, оскільки "інтервал здоров'я" ще вже – в межах ± 2 градусів від еталону 36,6. Як наслідок - чим вужчий діапазон, тим точніше можна провести вимірювання. А це критично важливо.
Ось на що слід звернути увагу, так це на відстань - не далі чим 5-10 см від чола або поверхні вушної раковини.

Все залежить від такого параметра як пляма візування або оптичний дозвіл. Якщо піти на півметра або метр, в приймальню лінзу, будуть потрапляти небажані інфрачервоні потоки не тільки від інших частин тіла – наприклад носа, губ, але і навіть від навколишніх предметів.

Додаткові функції


Підставка грає не тільки декоративну функцію, але і дозволяє спостерігати:

  1. Температуру повітря в приміщенні, в черговому режимі, коли не було натиснуто кнопку.
  2. Поточний час на електронному годиннику.


Прилад хороший тим, що дозволяє виміряти температуру у дитини, коли малюк спить, а навіть якщо вередує, то по-перше 1 секунду завжди можна вибрати, щоб натиснути на кнопку і отримати результат, а по-друге сама форма заспокоює – дуже схоже на дитячу іграшку.

Для дому та офісу термогігрометр HTC-1

Від температури тіла перейдемо до повітря в приміщенні і не тільки, а також до контролю вологості – базові показники мікроклімату.
Причому мова йде не тільки про здоров'я. Підвищена вологість призводить до появи іржі, дерев'яні елементи меблів приходять в непридатність, на шпалерах з'явиться грибок, а електронні прилади швидко прийдуть в непридатність через замикання доріжок на печатній платі.
Серед асортименту, які можна купити в інтернет-магазинах України, побутовий термогігрометр HTC-1 відрізняється набором позитивних функцій, органічним дизайном і при цілком демократичною ціною, яка ще нижче в комплекті з пірометром.

Вдивлятися не потрібно


Апарат розроблявся, щоб задовольнити запити всіх членів сім'ї. У одного зір краще, у когось гірше, а дані потрібні всім.

Є 2 лінійки: поточне значення температури, вологість повітря в кімнаті.

Кожен розряд досягає по висоті 20 мм, а самі цифри жирні і яскраві.

Так що можливо навіть особам з ослабленим зором і окуляри не доведеться надягати.

Навіщо напружуватися? Нам і так в житті напруги вистачає.

Два варианта установки

При настільному розміщенні, термогігрометр для дому взагалі знаходиться на відстані максимум витягнутої руки, так що вся інформація в буквальному сенсі як на долоні.
Для цих цілей, є відкидається підставка-ніжка, що дозволяє встановити прилад під кутом. Розміри – 10 на 10 см дозволяють це зробити, навіть якщо на столі розкладені папки, паперу та електронні гаджети.
Для настінного монтажу досить забити гвоздик або повісити невеликий гачок.

Не тільки температура і вологість



Згладжені краї і батарейне живлення дозволяють безпечно використовувати для контролю параметрів мікроклімату в дитячій кімнаті.
Поставте на тумбочку поруч з дитячим ліжком. І у малюка з'явиться свій перший багатофункціональний вимірювальний прилад.

Відмінно, що вбудовані: електронний годинник, календар, будильник .

З пам'яті можна витягти – максимальне / мінімальне значення.


Пристрій часто замовляють на подарунок для колеги по роботі або родичу з трьох причин:

1 Вигідна вартість при наборі корисних функцій
2 Це засіб контролю параметрів мікроклімату, що впливає на якість життя
3 Габарити і вага – 200 г дозволяють недорого доставити з Києва, в будь-яке місто країни

Опис, характеристики і відео представлені у нас на сайті. Живіть комфортно і не хворійте !