Пн–Пт: 09:00–17:00 brom@brom.ua

І тихий і галасливий відлякувач собак J-1003 ударить ультразвуком з двох динаміків

Навіть в містах, не кажучи вже про сільськи дороги, ми змушені співіснувати з собаками. І хотілося б мирно. Але не виходить !

Ми змушені захищатися, щоб не стати жертвою атаки. Але як ? Іклів і пазурів у нас немає. Умови для боротьби явно не рівні і щоб відповідати гідно, все частіше наші громадяни змушені носити в кишені персональний ультразвуковий відлякувач від бродячих собак, який успішно врівноважує наші шанси.

Адже інших ефективних варіантів небагато, і крім ультразвуку, інші методи грубі, жорстокі або просто смішні.

Навряд чи буде ходити з палицею пенсіонер и тім более дитина, а вони теж потребують захисту, як и соціальні працівники, двірники, велосипедисти, взагалі кожен, хто хоча б раз в день виходу на вулицю. А тих, хто різікує зустрітіся з незадоволення псом - абсолютна більшість, ну может за вінятком фрілансерів, та й ті вібіраються як мінімум раз на тиждень за продуктами.

Презентуємо мультіфункціональній відлякувач для собак J-1003

Тут присутній розширений функціонал, рівних якому складно знайти.

Це прилад є носієм протилежних якостей - і гучний і тихий.

Чи немає суперечності? З точки зору фізики є, якщо тільки не враховувати, що пристрій проектувалося в тому числі і для оборони від людей зі злочинними або хуліганськими схильностями.

  1. Як діє подвійним ударом
  2. Сирена проти хуліганів
  3. Стежить за речами
  4. Підсвітить дорогу
  5. Батарейки не потрібні

Як діє подвійним ударом

Два "ока", прикриті сіточками, оберігають від механічних пошкоджень - це високочастотні динаміки. Один – непогано, а два краще:

  • 2 джерела надійніше, якщо один вийде з ладу;
  • пара захоплює велику частину території.
При натисканні на кнопку, імпульси потужністю 125 Дб починають поширюватися в простір, захоплюючи прилеглу площу до 20 метрів

Природа не наділила нас здібностями сприймати коливання повітря понад 20 КГц (це вище звукового діапазону), і слава Богу, інакше б при включенні відлякувача розбігалися б не тільки собаки, а й навколишні громадяни.

За великим рахунком, якщо прислухатися, як працює пристрій, можна почути клацання, але не факт. Все залежить від рівня слуху, віку, особливостей слуховий системи. Заради експерименту, прислухатися можна, але важливіше, щоб тікали собаки, оскільки їм (а не нам) чується гучний шум.

Ми намагаємося уникнути шумів, що зашкалюють за децибелами, так само роблять і тварини, і розглянутий апарат успішно справляється зі своєю благородною місією з наступних причин:

  1. Якщо собака планує нападати, раптово з'явився шум і збиває її з пантелику. З'являється новий дратівливий чинник, що затьмарює за значимістю початкове бажання.
  2. Собака аналізує нові відчуття і приймає рішення – продовжити атаку і продовжувати зазнавати неприємних відчуттів або піти подалі від жахливого джерела, чого нам власне кажучи і треба.

Але ж є ще й світло! Потужний світлодіод відлякувача по центру довершує розпочате ультразвуком, пускаючи яскраві світлові спалахи в очі собакам. Таким чином, маємо вплив відразу по двох каналах. Кому таке сподобається ?

Сирена проти хуліганів

Для чого потрібен режим, що активується мікроперемикачем на бічній стороні ?

Припустимо, увечері Ви повертаєтеся додому, про лампочки влада забула, народу на вулиці трохи, а в темному провулку Вас чекає грабіжник. Кричати? А якщо Вам рот прикриють? Заздалегідь підготуйтеся, тримайте палець на перемикачі, і якщо що, включайте. Алгоритм дії людини, схильної до хуліганства і грабежу, як не смішно, такий як у собаки – раптовий звуковий вплив, паніка, а там вже в Вашу сторону дивляться і направляються на допомогу небайдужі громадяни – краще втекти!

Навіщо носити з собою свисток для відлякування та окремо сирену? Краще поєднати захист від собак і людей в одному пристрої. І ціна такої комбінації буде нижче. Сучасна мікроелектронна база це дозволяє. Що поробиш, якщо наше життя така, що нападають і чотириногі і двоногі…

Завдяки комплексним оборонним функціям купити відлякувач собак цієї моделі можна порекомендувати жінкам, що часто стають жертвами недоброчесних громадян, які на жаль зустрічаються в Україні. Місця електронний засіб займе трохи, головне, щоб в сумочці був порядок, щоб витратити всього кілька секунд на підготовку до відбиття нападу.

Звідси натяк – чому б і не зробити слабкій статі подарунок. І не обов'язково на 8 березня або на день закоханих. Безпека не залежить від свят і небезпека може підстерігати в будь-який день.

Тим більше що виконання в синьому, жовтому або червоному кольорі, а для дам так важлива колірна гармонія.

Стежить за речами

А це опція охоронної сигналізації для ваших особистих речей, як в супермаркеті, якщо наївний громадянин намагається пронести вкрадений товар через касу. Прилад приєднується кабелем до сумки / валізи, входить в охоронний режим і при спробі крадіжки, знову ж зазвучить сигнал і охорона тут як тут.

Підсвітить дорогу

Йдемо далі – ліхтарик. Уже виходить не 2в1 або навіть не 3в1 (відлякувач від собак + захист від хуліганів + охоронна сигналізація), а 4в1. Ще заощадите місце в кишені або жіночій сумочці. І не тільки місце, а й гроші. Багатофункціональні пристрої завжди коштують дешевше.

І близько темного під'їзду, якщо небезпеки немає, ліхтарик допоможе знайти ключі, щоб спокійно і без пригод потрапити до своїх близьких в квартиру після важкого робочого дня.

Батарейки не потрібні

Немає потреби возитися зі змінними елементами живлення. Хороші батареї коштують недешево, але і вони рано чи пізно вичерпаються. А тут передбачена зарядка через роз'єм міні-USB.

Перед виходом з будинку або поїздкою на природу – в ліс, в село, на дачу, або риболовлю, перевірте заряд вбудованого акумулятора шляхом активації включення ліхтарика. При необхідності зарядити. В дорозі можна використовувати Power Bank з відповідним роз'ємом або перехідник від прикурювача автомобіля.

І не забудьте натиснути маленький перемикач! Інакше весь багатий функціонал стане недоступним.

Схожі статті

Провчить ультразвуком стаціонарний відлякувач від собак LS-987F

Територію в 85 кв.м. охопить ультразвуком стаціонарний прилад від собак LS-987F з іЧ датчиком